Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Δεκάδες απολύσεις από την Apple στο σχέδιο ΤΙΤΑΝΑ

Η Apple έχει κλείσει πολλά τμήματα και απέλυσε δεκάδες εργαζομένους που εμπλέκονται στην ανάπτυξη των μη επανδρωμένων οχημάτων.   ......
Προφανώς, οι αμερικανικές γίγαντας ηλεκτρονικών υπολογιστών αντιμέτωπος με απρόβλεπτες δυσκολίες στην υλοποίηση του έργου. Αυτό γράφει σήμερα η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη καλά πληροφορημένες πηγές.
Η ίδια η εταιρία αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες ενώ ένα χρόνο νωρίτερα υπήρχαν φήμες για να εντείνει τις προσπάθειες για την παραγωγή ενός ηλεκτρικού οχήματος στο πλαίσιο του έργου του Τιτάνα, και σχεδιάζει να παραδώσει τις πρώτες μηχανές το 2019.

Αν τελικά επαληθευτεί η είδηση τότε σίγουρα η Apple αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα φαίνεται να επαναπροσδιορίζει τα σχέδια της για ένα μη επανδρωμένο αυτοκίνητο.

Σχόλια