Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple ανακοίνωσε τα σχέδιά της να μεταφέρει όλα τα χρήματα από την Ευρώπη προς τις Ηνωμένες Πολιτείες

Μετά την απαίτηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να πληρώσει η Apple το ποσό των 13 δισεκατομμυρίων δολαρίων για φόρους που δεν πλήρωσε χρησιμοποιώντας το φορολογικό σύστημα της Ιρλανδίας, σημερινό δημοσίευμα  .....
της βρετανικής εφημερίδας Financial Τimes αναφέρει πως η εταιρία σκοπεύει να πάρει όλα τα χρήματα από τη Ευρώπη στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Ο CEO της Apple Tim Cook δήλωσε ότι η εταιρεία καθυστέρησε να πληρώσει κάποια ποσά στις Αμερικάνικες αρχές για να έχει το δικαίωμα να επαναπατρίσει μέρος ή ακόμη και ολόκληρο το ποσό των 215.000.000.000 δολαρίων που βρίσκονται σε Ευρωπαϊκές τράπεζες.
Η Apple κατηγορείται πως απέφυγε να πληρώσεις φόρους από το χρονικό διάστημα του 2003 μέχρι και το 2014.
Σύμφωνα με τον Tim Cook η επιστροφή των χρημάτων στις Αμερικάνικες τράπεζες θα γίνει μέσα στον επόμενο χρόνο.

Σχόλια