Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Εταιρείες στις Ηνωμένες Πολιτείες δίνουν δωρεάν στους εργαζόμενους το Apple Watch

Μια σειρά από μεγάλες εταιρείες των ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους μια σημαντική έκπτωση η και δωρεάν για την απόκτηση του Apple Watch. ...

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προώθησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής μεταξύ των εργαζομένων και τα κίνητρά τους στον αθλητισμό.
Η Αμερικάνικη Aetna, που ειδικεύεται στην ασφάλιση υγείας και που απασχολεί 50.000 άτομα αποφάσισε να κάνει γενεά έκπτωση σε κάποιον που θέλει να το αποκτήσει με την προϋπόθεση να έχει ένα υγιεινό τρόπο ζωής αλλιώς θα πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα.
Με αυτό τον τρόπο πιστεύουν ότι μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα για τα ασφάλιστρα.
Την ίδια τακτική ακολούθησαν και άλλες κορυφαίες εταιρίες όπως είναι η DAVITA η Partnets, η Amgen και άλλες δίνοντας το ρολόι Apple Watch με το συμβολικό ποσό των 25 δολαρίων.
Φυσικά και η Apple θέλοντας να παρακινήσει τους εργαζόμενους σε ένα υγιεινό τρόπο ζωής δίνει σε όλα τα μοντέλα έκπτωση μέχρι και 50%.

Σχόλια