Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Αυτό είναι το νέο κεραμικό Apple Watch (unboxing video)

Η Apple στην δεύτερη γενιά των Apple Watch αποφάσισε να σταματήσει την χρυσή έκδοση που έφτανε μέχρι και και 18.000 ευρώ και την θέση στα ακριβά της ρολόγια πήρε το νέο Apple Watch Edition. .....


Το νέο αυτό ρολόι είναι κατασκευασμένο από κεραμικό υλικό που δέχεται ειδική επεξεργασία και είναι τέσσερις φορές πιο δύσκολο από ό,τι στο ανοξείδωτο χάλυβα σύμφωνα με την εταιρία.
Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως το ρολόι δίνει μια λάμψη περλέ και έχει εκπληκτική αντοχή.
Το νέο αυτό ρολόι της Apple έφτασε και στην χώρα μας σε δυο επιλογές στα 1489 και 1539 ευρώ και είναι διαθέσιμο στην σελίδα του iStorm εδώ.
Δείτε πιο κάτω το video με το .....

Σχόλια