Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Εξαρτήματα από το Apple Watch 2 για πρώτη φορά σε video

Η αγγλική ιστοσελίδα που ονομάζεται Byte.co.uk  ανέβασε ένα νέο video σήμερα που μας δείχνει εξαρτήματα από το νέο Apple Watch 2 που πρόκειται να κυκλοφορήσει. .....


Στα 3 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα του video εμφανίζονται η οθόνη καθώς και η νέα μπαταρία που θα εξοπλίσει το νέο έξυπνο ρολόι.
Παρατηρούμε πως η οθόνη του είναι λεπτότερη και οι άκρες της χαμηλότερες από την προηγούμενη γενιά.Επίσης η μπαταρία του είναι ελαφρώς μεγαλύτερη με ισχύ 1,28 βατ ανά ώρα αντί των 0,94 βατ ανά ώρα της προηγούμενης.
Τέλος το τσιπ του Touch Force είναι εντελώς διαφορετικό και υπάρχει και ένα νέο που είναι άγνωστο ακόμη σε τι χρησιμεύει.

Σχόλια