Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple δημιούργησε νέο λογαριασμό στο Twitter

Ένα νέο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο του Twitter δημιούργησε σήμερα η Apple με σκοπό την άμεση επικοινωνία των πελατών της. ....

Σαν εικόνα στο λογαριασμό χρησιμοποιήθηκε η πρόσκληση της παρουσίασης της 7ης Σεπτεμβρίου και αν και ο λογαριασμός έχει ξεκινήσει πριν λίγες ώρες έχει ξεπεράσει τις 150 χιλιάδες που τον ακολουθούν όπως ήταν αναμενόμενο.
Ακόμη δεν υπάρχει κάποια δημοσίευση στο λογαριασμό όπου μπορείτε να τον βρείτε εδώ.
Δεν είναι είναι ο πρώτος λογαριασμός της Apple στο Twitter αφού έχει ανάλογους λογαριασμούς για την μουσική το AppStore αλλά και την υποστήριξη των προϊόντων της.


Σχόλια