Η Apple δοκιμάζει τα τσιπ MediaTek για την ασύρματη φόρτιση

0
Σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει διαφορα αξεσουάρ με υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. ....

Το ενδιαφέρον της εταιρίας στρέφεται σε ένα νέο επεξεργαστή για το σκοπό αυτό τον MT3188 που κατασκευάζεται από την MediaTek που είναι πρωτοπόρα στην δημιουργία ασύρματης φόρτισης.
Μέχρι σήμερα τρία είναι τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται και είναι το A4WP Rezence η Qi και το Power Matters Alliance (PMA).Η πρώτη μέθοδος είναι με συντονισμό και έτσι επιτρέπει να φορτίζουν ταυτόχρονα πολλές συσκευές μαζί χωρίς να χρειάζεται να μπει η κάθε συσκευή σε μια ειδική βάση όπως στις υπόλοιπες άλλες δυο μεθόδους.
Ο επεξεργαστής MT3188 υποστηρίζει αυτή την μέθοδο και έτσι αν συμφωνήσει με την MediaTek θα την απαλλάξει από χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες μελέτες αφού θα έχει μια έτοιμη λύση για να την χρησιμοποιήσει είτε φέτος είτε τον επόμενο χρόνο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !