Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple δοκιμάζει τα τσιπ MediaTek για την ασύρματη φόρτιση

Σύμφωνα με δημοσίευμα του DigiTimes η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει διαφορα αξεσουάρ με υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. ....

Το ενδιαφέρον της εταιρίας στρέφεται σε ένα νέο επεξεργαστή για το σκοπό αυτό τον MT3188 που κατασκευάζεται από την MediaTek που είναι πρωτοπόρα στην δημιουργία ασύρματης φόρτισης.
Μέχρι σήμερα τρία είναι τα πρότυπα που χρησιμοποιούνται και είναι το A4WP Rezence η Qi και το Power Matters Alliance (PMA).Η πρώτη μέθοδος είναι με συντονισμό και έτσι επιτρέπει να φορτίζουν ταυτόχρονα πολλές συσκευές μαζί χωρίς να χρειάζεται να μπει η κάθε συσκευή σε μια ειδική βάση όπως στις υπόλοιπες άλλες δυο μεθόδους.
Ο επεξεργαστής MT3188 υποστηρίζει αυτή την μέθοδο και έτσι αν συμφωνήσει με την MediaTek θα την απαλλάξει από χρονοβόρες και οικονομικά ασύμφορες μελέτες αφού θα έχει μια έτοιμη λύση για να την χρησιμοποιήσει είτε φέτος είτε τον επόμενο χρόνο.

Σχόλια