Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple βρίσκετε σε συζητήσεις για να αγοράσει την Lit Motors

Μια νέα αποκάλυψη έκανε σήμερα η εφημερίδα The New York Times, που μας εκπλήσσει για τα μελλοντικά σχέδια της Apple. ....

Η Apple εδώ και πολύ καιρό ασχολούνταν με το έργο του "ΤΙΤΑΝΑ" δηλαδή την δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως το σχέδιο εγκαταλείφθηκε και τώρα το δημοσίευμα της εφημερίδος αναφέρει πως η εταιρία στράφηκε στην δημιουργία μοτοσυκλετών.
Δεν πρόκειται για μια απλή μηχανή αλλά για την δημιουργία της Lit Motors που έχει τα πνευματικά δικαιώματα και μπορεί να σταθεί όρθια στους δυο τροχούς όπως και τα αυτοκίνητα χωρίς να την παρασύρει η βαρύτητα.
Η Lit Motors έψαχνε το τελευταίο διάστημα για επενδυτές και φαίνεται πως αυτό έγινε από την Apple που προτίμησε να βρει έτοιμες έξυπνες δημιουργίες να επενδύσει παρά να χρονοτριβεί η ίδια.

Αν και η είδηση δεν επιβεβαιώνεται σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα αν αληθεύει.
Εχθές υπήρχαν πληροφορίες από την Financial Times πως η Apple ενδιαφέρεται για την εξαγορά της McLaren αλλά η ίδια η εταιρία της Φόρμουλα 1 αρνήθηκε την είδηση.

Σχόλια