Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple υποσχέθηκε να διορθώσει το πρόβλημα με τα ακουστικά Lightning-EarPods σύντομα.

Όπως κάθε προϊόν που κυκλοφορεί για πρώτη φορά έχει διάφορες δυσλειτουργίες έτσι και στα νέα iphone 7  τα ενσύρματα ακουστικά της Apple δεν ξέφυγαν από τον κανόνα. .....

Έτσι αρκετοί χρήστες παρατήρησαν πως κατά την χρήση τους στα ακουστικά πολλές φορές παύουν να λειτουργούν τα πλήκτρα εξακολουθώντας να ακούγεται η μουσική, αλλά να  μην μπορώντας να ρυθμίσουν την ένταση η να επιλέξουν ένα τραγούδι με το μικρόφωνο να εξακολουθεί να λειτουργεί.
Η δυσλειτουργία οφείλεται σε πρόβλημα του λογισμικού που η Apple ακούγοντας τα παράπονα υποσχέθηκε να το διορθώσει σύντομα με μια ενημέρωση.
 Είναι το τρίτο κατά σειρά πρόβλημα που εντοπίζεται στο iphone 7 από την κυκλοφορία του μετά το θόρυβο του επεξεργαστή και την αδυναμία να συνδεθεί η συσκευή σε ένα δίκτυο όταν μπει σε λειτουργία αεροπλάνου.

Σχόλια