Η Apple έκλεισε την ευπάθεια του jailbreak στο iOS 10

0
Μια ημέρα μετά την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του ios 10 και τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι καλά για την κοινότητα του jailbreak. .....

Η Apple στο καινούργιο λειτουργικό έκλεισε κάποιες ευπάθειες όπως και στο εργαλείο προγραμματισμού x-code αλλά και στο Watch os.
Συγκεκριμένα έκλεισε 7 ευπάθειες στο ios 10 που κάποια από αυτά αφορούσαν και το jailbreak.
Επιπλέον, έγινε διαθέσιμη ενημέρωση του ios 10.0.1, που εξαλείφει ένα θέμα ευπάθειας ασφαλείας CVE-2016-4655, επιτρέποντας στις εφαρμογές να αποκαλύψουν το περιεχόμενο της μνήμης του πυρήνα.
Στο λειτουργικό του Apple Watch διορθώθηκε η ευπάθεια CVE-2016-4719, που ένας εισβολέας θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε ευαίσθητα δεδομένα.
Τέλος, η ενημέρωση x-code 8 επιλύει δύο ευπάθειες  CVE-2016 και CVE-2016-4705 με τα οποία ο εισβολέας μπορεί να προκαλέσει την αποτυχία στην εφαρμογή ή την εκτέλεση αυθαίρετου κώδικα.
Οι ειδικοί συστήνουν το συντομότερο δυνατό για να εγκαταστήσετε νέες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων, για την προστασία του iPhone, iPad και Apple Watch από πιθανές επιθέσεις χάκερ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !