Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ξεκίνησαν από τώρα οι ουρές στα καταστήματα της Apple για το iPhone

Η επίσημη έναρξη της νέας γενιάς των iPhone της Apple έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου, αλλά σίγουρα η αναμονή για τους πιστούς οπαδούς της μάρκας είναι μεγάλη. .....
Έτσι άρχισαν την παράταξη μπροστά από τα επώνυμα καταστήματα μια εβδομάδα πριν από την ημερομηνία αυτή.
Εξοπλισμένοι με σκηνή και υπνόσακους εν αναμονή της έναρξης των πωλήσεων του iPhone 7 και iPhone 7 Plus πολλοί από αυτούς σκοπεύουν να πάρουν πρώτοι την νέα συσκευή για λογαριασμό κάποιου άλλου βγάζοντας και χρήματα για αυτό.
Οι εικόνες μαρτυρούν την κατάσταση σε Αμερική και Αγγλία. .....

Σχόλια