Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ποια είναι τα σχέδια της Apple για την διπλή κάμερα στο iphone 8

Ένα από τα δυνατά σημεία του iPhone 7 Plus είναι η παρουσία ενός διπλού αισθητήρα κάμερας στο πίσω μέρος, κάνοντας την λήψη εικόνας και video επαγγελματική υπόθεση. .....

Είναι η πρώτη συσκευή με διπλή κάμερα από την Apple και η τεχνολογία δοκιμάζεται αλλά πιστεύετε πως στο iphone 8 θα την δούμε σε όλα τα μοντέλα?
Η απάντηση είναι όχι και την δίνει ο αναλυτής Ming-Chi Kuo όπου πιστεύει πως η διπλή κάμερα δεν θα προσελκύσει το  ευρύ κοινό που είναι ευχαριστημένο με την απλή κάμερα τόπου iphone και έτσι κάτι τέτοιο είναι ασύμφορο για την Apple.

Για το λόγο αυτό η διπλή κάμερα και στο επόμενο iphone θα είναι προνόμιο μόνο των μεγάλων συσκευών που είναι και ακριβότερες και απευθύνονται σε πιο απαιτητικούς χρήστες.
Άλλωστε το iphone 8 θα έχει άλλους τρόπους για να κερδίσει το κοινό όπως οθόνη OLED ασύρματη φόρτιση σάρωση της ίριδας για το ξεκλείδωμα ενσωματωμένο αισθητήρα TouchID και άλλα.


Σχόλια