Για αυτό η Apple πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει το βύσμα των ακουστικών στο iphone 7

0
Η επιλογή της Apple να εγκαταλείψει για πάντα το βύσμα των ακουστικών 3,5 χιλιοστών προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στον κόσμο καθώς πολλοί έχουν αγοράσει ακουστικά και άλλες συσκευές που συνδέονταν με αυτό. ....

Όμως η εταιρία φρόντισε να ηρεμήσει τα πνεύματα βάζοντας στην συσκευασία τον ειδικό αντάπτορα και εξήγησε στην παρουσίαση πως θεώρησαν την τεχνολογία ξεπερασμένη καθώς όπως χαρακτηριστικά είπαν ήταν μόνο μια τρύπα που μάζευε σκόνη και ήταν είσοδος για νερό αλλά και έπιανε πολύ χώρο στην συσκευή που τώρα εκμεταλλεύεται η μπαταρία του.
Μερικά χρόνια πριν για τον ίδιο λόγο απολογήθηκε και ο Steve Jobs όταν εξήγησε γιατί τα iphone δεν έχουν μια πρόσθετη μνήμη Flash θεωρώντας την τεχνολογία ξεπερασμένη και απαντώντας στο κόσμο που τον κατηγορούσε είπε πως ο κόσμος μας πληρώνει να παίρνουμε τέτοιες τολμηρές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το μέλλον των συσκευών προχωρώντας μπροστά.
Άλλωστε είμαστε συνηθισμένοι από τέτοιες αντιδράσεις όπως τότε που αφαιρέθηκε η μονάδα δίσκου DVD-ROM στα MAC και ακόμη μέχρι κλάματα είχαμε όταν αφαιρέθηκε η FireWire.
Πρόσφατα η Apple στα Mac αφαίρεσε όλες τις θύρες επιλέγοντας την υποστήριξη με μια USB-C.
Τεχνολογίες που θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες και που δεν μπορούν να δώσουν περισσότερα πρέπει να εγκαταλείπονται για νέες πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της Apple.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !