Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple παραδέχθηκε πως το γυαλιστερό iPhone 7 μπορεί και να γδέρνεται

Το νέο iPhone 7 αντί για το συνηθισμένο γκρι που γνωρίζαμε παρουσιάστηκε εχθές σε δυο νέους χρωματισμούς το μαύρο ματ και το γυαλιστερό μαύρο. ....

Ο δεύτερος χρωματισμός πήρε και επίσημα την ονομασία «μαύρο όνυχα" ή Jet Black.
Η Apple στην παρουσίαση ανάφερε πως για να πετύχουν αυτό το αποτέλεσμα τα iphone είναι κατασκευασμένα από λείο βουρτσισμένο αλουμίνιο, όπου μετά γίνετε η ανοδίωση και η στίλβωση.
Το Phone 7 στο χρώμα "μαύρο όνυχα" είναι διαθέσιμο μόνο σε εκδόσεις με 128 ή 256 GB μνήμης flash, αλλά όμως σε ερωτήσεις που έγιναν αν είναι εύκολο να γρατσουνιστεί η απάντηση από τους ειδικούς της Apple ήταν "αν φοβόσαστε για κάτι τέτοιο χρησιμοποιήστε μια από θήκες προστασίας που έχουμε".
Με άλλα λόγια, προκειμένου να κρατήσει κάποιος το smartphone του στην αρχική του μορφή και να αποφευχθούν οι γρατσουνιές, οι χρήστες θα πρέπει να κρύψουν αυτή την ομορφιά του.

Σχόλια