Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα διαφήμιση της Apple για το iPhone 7

Η Apple δημοσίευσε μια νέα διαφήμιση προώθησης για το iphone 7 στο επίσημο κανάλι της στο YouTube. ....


Η νέα διαφήμιση με μουσική και χιλιάδες μπαλόνια σκορπισμένα στον ουρανό συμβολίζουν την επικοινωνία με τον νέο iMesseger του ios 10 που υποστηρίζει χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, όπως μπαλόνια, πυροτεχνήματα και κομφετί, τα οποία μπορούν να εμφανιστούν σε ολόκληρη την οθόνη για να ορίσετε μια εορταστική διάθεση.
Δείτε το νέο διαφημιστικό video πιο κάτω.

Σχόλια