Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple για το iphone 7

Το νέο iphone 7 που θα δούμε σε λίγες ημερες όπως γνωρίζουμε από τις φήμες θα έχει ασύρματη υποστήριξη ακουστικών η και από την υποδοχή Lightning που χρησιμοποιείτε για την φόρτιση. .....

Οι πληροφορίες είναι λίγο μπερδεμένες αφού εχθές είδαμε και ένα μετατροπέα που θα υπάρχει στην συσκευασία.
Κάποιοι λένε πως στην κανονική έκδοση θα υπάρχει ο μετατροπέας με τα ακουστικά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα και στην ακριβότερη έκδοση θα υπάρχουν ασύρματα ακουστικά.
Όπως και να έχει σε λιγότερο από μια εβδομάδα θα γνωρίζουμε τα πάντα αλλά ένα νέο video μερικών δευτερολέπτων έρχεται σήμερα να μας δείξει τα ακουστικά και την συσκευασία τους που ίσως περιλαμβάνονται αν είναι αληθινό το video.

Σχόλια