Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Η Apple παρακολουθεί τους χρήστες που επικοινωνούν με το iMesseger

Ο iMesseger του ios περιλαμβάνει μια πολύ ισχυρή κρυπτογράφηση των δεδομένων, έτσι ώστε η πρόσβαση στο περιεχόμενο της αλληλογραφίας είναι σχεδόν αδύνατη από κάποιον τρίτο. ....

Ωστόσο μην νομίζετε πως είναι και ο πλέον εμπιστευτικώς τρόπος για να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με άλλους.
Όταν ένας χρήστης επικοινωνεί με την εφαρμογή στέλνει αυτόματα ένα αίτημα στους διακομιστές της Apple για να ελέγξετε τον τελικό αποδέκτη του λογαριασμού της  υπηρεσίας μηνυμάτων.
Σε αυτό το σημείο, η εταιρεία είναι σε θέση να δει ποιο είναι το άτομο που επικοινωνεί ανεξάρτητα από το αν ο δικαιούχος έχει λογαριασμό iMesseger ή όχι.
Επιπλέον, η Apple καταγράφει την ώρα και την ημερομηνία υποβολής της αίτησης, καθώς και τη διεύθυνση IP από την οποία γίνεται η αίτηση, η οποία μπορεί να επιτρέψει να εντοπίσει την τοποθεσία του χρήστη.
Όλες αυτές οι πληροφορίες αποθηκεύονται στους διακομιστές της Apple για 30 ημέρες.
Η εταιρία παραδέχτηκε πως αυτά τα στοιχεία δίνονται στην αστυνομία αν υπάρχει σοβαρός λόγος  μετά από σχετικό αίτημα.
Τα συμπεράσματα δικά σας όταν το χρησιμοποιείτε....

Σχόλια