Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Altimeter Pro A.C.T: AppStore free today

Αγαπάτε την ποδηλασία η την πεζοπορία και ψάχνετε μια εφαρμογή που να σας δίνει πληροφορίες για την διαδρομή σας? ....

Τότε ίσως σας ενδιαφέρει η εφαρμογή Altimeter Pro A.C.T όπου μπορεί να υπολογίσει με ακρίβεια την απόσταση από την συσκευή σας μέχρι τον προορισμό σας και έτσι να γνωρίζετε πόσο θα κάνετε και την μέση ταχύτητα που θα έχετε.
Σας δίνει πληροφορίες για το υψόμετρο τις συντεταγμένες το γεωγραφικό μήκος και πλάτος χάρτες και πολλά άλλα χρήσιμα.
Η εφαρμογή υποστηρίζει και το Apple Watch και θα την βρείτε για περιορισμένο χρονικό διάστημα δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/id999118509?mt=8


Σχόλια