Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ο Allo Messenger σας επιτρέπει να στείλετε μηνύματα ακόμα και σε smartphones, όπου δεν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή

Εχθές αναφερθήκαμε στην νέα κυκλοφορία του Allo από την Google που φιλοδοξεί να νικήσει ισχυρές προτάσεις στον ανταγωνισμό όπως είναι το Viber ο iMessager και άλλες. .....


Σαν εφαρμογή επικοινωνίας μας δίνει πολλές επιλογές όπως να επισυνάπτουμε εικόνες να γράψουμε επάνω τους να ζωγραφίσουμε στην οθόνη να μεγαλώσουμε τις γραμματοσειρές έτσι ώστε να γίνονται περισσότερο ορατές αλλά και να στείλουμε ηχητικό μήνυμα.
Ακόμη και στην περίπτωση που κάποιος παραλήπτης δεν έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή υπάρχουν τρεις επιλογές όπως είναι να απαντήσει σε ένα μήνυμα να το αγνοήσει η να οδηγηθεί στο κατάστημα για να κατεβάσει την εφαρμογή καθώς η εφαρμογή χρησιμοποιεί λογαριασμούς Google που βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις συσκευές.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που υπάρχει είναι πως η εφαρμογή χρησιμοποιεί ένα προηγμένο σύστημα αναγνώρισης προτύπων.Έτσι από μια εικόνα μπορεί να βρει επιλογές συναισθημάτων όπως για παράδειγμα από τα λουλούδια να προτείνει λέξεις "αγάπης" και άλλα χρησιμοποιώντας την μηχανή αναζήτησης της Google.
Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν για ios και Android συσκευές στα αντίστοιχα καταστήματα δωρεάν.
https://itunes.apple.com/app/id1096801294


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη