Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Τα ασύρματα ακουστικά AirPods είναι επιβλαβής για την υγεία;

Τα νέα iphone 7 έχουν μια σημαντική αλλαγή, δεν υπάρχει υποδοχή για ακουστικά. Για να ακούσετε μουσική θα πρέπει η να χρησιμοποιήσετε έναν προσαρμογέα που προσφέρεται με βύσμα Lightning, ή ασύρματα ακουστικά AirPods , τα οποία ορισμένοι επιστήμονες τα χαρακτηρίζουν ως επιβλαβή για την υγεία. ....


Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ Joel Moskowitz, πιστεύει ότι η τοποθέτηση της πηγής ακτινοβολίας μικροκυμάτων κοντά στον εγκέφαλο μπορεί να προκαλέσει βλάβη στον οργανισμό, αν και δεν είναι τόσο ισχυρή όσο η ακτινοβολία από το φούρνο μικροκυμάτων της κουζίνας.
"Επί του παρόντος, δεν υπάρχουν πολύπλοκες κλινικές μελέτες για την επίδραση της παρατεταμένης έκθεσης στο σώμα του ραδιοφωνικού σήματος, τοποθετημένο σε άμεση γειτνίαση με τον εγκέφαλο. Δηλαδή, οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τώρα τα ασύρματα ακουστικά, το κάνουν με δική τους ευθύνη και δεν έχουμε ακόμα καμία ιδέα τι προβλήματα μπορεί να προκύψουν στο μέλλον », - ανάφερε στην Daily Mail ο Δρ. Joel Moskowitz
Μπορεί η ακτινοβολία να είναι μικρή αλλά αν είναι για πολλές ώρες κοντά μπορεί να φέρει τα ίδια αποτελέσματα.

Από την Apple πιστεύουν ότι η υποδοχή 3,5-mm είναι εντελώς παρωχημένη και πρέπει να δώσουν τη θέση της στις νέες εξελίξεις.Το "Audio jack" κυκλοφορεί για πάνω από 100 χρόνια, και ήταν πριν από 50 χρόνια, η πρόσφατη βελτίωση του μικραίνοντας απλά το μέγεθος του.

Ο εκδότης του What Hi-Fi Simon Lucas αμφισβήτησε την ορθότητα της άρνησης του συνδετήρα για τα ενσύρματα ακουστικά:
"Αν το πιο σημαντικό πράγμα για σας είναι να  ακούγεται η ποιότητα της μουσικής, η ενσύρματη σύνδεση είναι πάντα καλύτερη. Παρέχει μεγαλύτερη σταθερότητα.
Τα ασύρματα ακουστικά θα πρέπει να φορτίζονται, και όσο μεγαλύτερη είναι η ένταση, τόσο πιο γρήγορα θα ξεφορτίζονται. "


Σχόλια