Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

AirPods: όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα νέα ασύρματα ακουστικά της Apple

Μαζί με το iphone 7 και το AppleWatch 2 η Apple εχθές μας παρουσίασε και τα νέα AirPods ασύρματα ακουστικά. ....

Σύμφωνα με το σχέδιο ανάπτυξης της εταιρείας, η μοναδική σχεδίαση των ακουστικών θα κάνει το να ακούτε μουσική πιο εύκολη και άνετη.
Με τον νέο επεξεργαστή Apple W1 μεταδίδονται ασύρματα τα δεδομένα χωρίς καμιά απώλεια της ποιότητας.
Παράλληλα υποστηρίζει λειτουργίες Siri και υποστηρίζονται από τις συσκευές εξίσου καλά με το iPhone, το Apple Watch, το iPad και το Mac.
Είναι αρκετό να αφαιρέσετε τα ακουστικά από τη θήκη και είναι έτοιμα να συνεργαστεί με όλες τις συσκευές που διατίθενται και αυτά συνδέονται άμεσα με τη συσκευή.
Τα ασύρματα ακουστικά AirPods σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική 5 ώρες με μία μόνο φόρτιση .
Διαθέτουν μια ειδική θήκη που μπορείτε να τα φορτίσετε σε μόλις 15 λεπτά και καταλαβαίνουν αν απομακρυνθούν και σταματάνε αυτόματα.
Το κόστος είναι στα 159 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο.Σχόλια