Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Υγεία: 5 βίντεο από την Apple για μια ζωή γεμάτη υγεία

Στο ios 10 η Apple πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην εφαρμογή της υγείας για να δώσει περισσότερα εργαλεία στους χρήστες. ....

Θέλοντας να ενθαρρύνει τον κόσμο να ασχοληθούν περισσότερο με την υγεία τους η εταιρία δημιούργησε 5 διαφορετικά video που εξηγούν το πως θα πετύχουμε μια υγιεινή ζωή κάνοντας συνήθεια απλά καθημερινά πράγματα.
Η άσκηση η καλή διατροφή ο καλός ύπνος η ξεκούραση είναι μερικά που όλοι γνωρίζουμε πως ωφελούν αλλά ίσως τα αγνοούμε και η Apple αποφάσισε με αυτά τα video να μας το υπενθυμίσει.


Σχόλια