Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Εφαρμογή του YouTube καταργεί την παλιά εμφάνιση του ήχου στα video

Εδώ και χρόνια από το πρώτο iPhone η Apple χρησιμοποιούσε στις εφαρμογές της μια εμφάνιση UI του ήχου που όταν θέλαμε να δυναμώσουμε την ένταση η το αντίθετο το παράθυρο αυτό μας έκρυβε την οθόνη τα δευτερόλεπτα που εμφανιζόταν.  .....

Με την κυκλοφορία των δοκιμαστικών εκδόσεων του ios 10 είδαμε σε πολλές εφαρμογές η Apple να καταργεί αυτόν τον τρόπο εμφάνισης της έντασης αλλά εχθές με την κυκλοφορία της νέας έκδοσης της εφαρμογής YouTube έχουμε πλέον μια καινούργια διεπαφή UI όπου εμφανίζεται η μπάρα της έντασης στην επάνω πλευρά της οθόνης.
Έτσι πλέον δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τα διαφορα tweaks που κατά καιρούς είχαμε για να διαμορφώσουμε το ενοχλητικό παράθυρο της έντασης.


Σχόλια