Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Voice Change.r for Video : AppStore free new..... αλλάξτε την φωνή σας με κάποια άλλη

Θέλετε να αλλάξετε την φωνή σας και να την κάνετε πιο αστεία και διαφορετική σε ένα video που θα στείλετε στους φίλους σας? ......

Αυτή είναι δουλειά για την νέα εφαρμογή "Voice Change.r for Video" όπου επιλέξετε ένα video από την βιβλιοθήκη σας η δημιουργήστε από την κάμερα σας, επιλέξτε την φωνή που θέλετε και τέλος διαλέξτε την εφαρμογή που θα χρησιμοποιήσει για να μοιραστείτε το video που φτιάξατε.
Έτσι η φωνή σας μπορεί να γίνει αντρική γυναικεία παιδική ηλικιωμένου και πολλές ακόμη επιλογές για να κάνετε πλάκα στους φίλους σας.
Η εφαρμογή Voice Change.r for Video είναι διαθέσιμη δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/app/id1135362556?mt=8


Σχόλια