Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Καταγράψτε σε video την οθόνη σας χωρίς jailbreak

Θέλετε μια εφαρμογή για να καταγράψετε σε video την στιγμή που διαχειριζόσαστε το iphone σας παίζοντας ένα παιχνίδι η κάνοντας οποιαδήποτε εργασία? ......

Τότε αυτή η ανάρτηση σίγουρα σας ενδιαφέρει αφού μια καινούργια εφαρμογή κυκλοφόρησε για το σκοπό αυτό και δεν αποκλείεται η Apple σύντομα και να την κατεβάσει αφού συνήθως παρόμοιες εφαρμογές είναι αντίθετες από την πολιτική της.
Με την εφαρμογή SmartPixel Mini μπορείτε να καταγράψετε ένα video της οθόνης σας αλλά και ένα οποιοδήποτε video από τις κάμερες της συσκευής και να το επεξεργαστείτε με τα εργαλεία που προσφέρει όπως να κόψετε σκηνές να προσθέσετε τίτλους και πολλά άλλα.
Στα αρνητικά της εφαρμογής είναι πως μπορείτε να καταγράψετε video μέχρι και 2 λεπτών δωρεάν αλλιώς πρέπει να προβείτε σε αγορά.
Επίσης μπορείτε αν διάθετε Apple TV να στείλετε την εικόνα της καταγραφής απευθείας εκεί.
Η εφαρμογή SmartPixel Mini είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.
https://itunes.apple.com/gr/app/smartpixel-mini/id1125870349?mt=8


Σχόλια