Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ένα video υψηλής ποιότητας αποκαλύπτει τα επόμενα μοντέλα του iPhone 7

Ένα χρήστης του YouTube στο κανάλι του δημοσίευσε ένα καινούργιο video που μας δείχνει με λεπτομέρειες τα 3 μοντέλα του iPhone 7 που πρόκειται να δούμε το Σεπτέμβριο. ...

Η πηγή ισχυρίζεται πως τα iphone δόθηκαν από ένα εκπρόσωπο κινεζικής εταιρείας, η οποία ασχολείται με την ανάπτυξη των αξεσουάρ για την τεχνολογία της Apple.
Διακρίνουμε τα 3 μοντέλα που τα δυο φαίνεται να έχουν ίδια διαγώνιο οθόνης και το ένα μικρότερη και είναι πιθανόν το iPhone 7, το iPhone 7 plus  και το iPhone 7 Plus Pro.
Το μεγαλύτερο από αυτά το Pro φαίνεται να έχει διπλή κάμερα και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι αυτά που έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα από το blog.
Τα χρώματα είναι το ροζ χρυσό το ασημί και το χρυσό και λέγεται πως θα υπάρχει και το Deep Blue αλλά ακόμη αυτό δεν το έχουμε δει σε video.
Δείτε το σχετικό video πιο κάτω.


Σχόλια