Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέο video με το iPhone 7 και το νέο χρώμα Deep Blue

Όχι πολύ καιρό πριν πληροφορίες ανάφεραν πως η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει τις χρωματικές επιλογές με νέα χρώματα στο iphone. .....

Συγκεκριμένα ενώ το χρυσό και το χρυσό ροζ θα παραμείνουν, στις επιλογές του αγοραστή θα είναι και το βαθύ μπλε, που μάλιστα εικόνες του διέρρευσαν καθώς και ένα video.
Ένα νέο video σήμερα έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις φήμες καθώς φαίνεται αληθινό με το νέο iphone να έχει μεγαλύτερη κάμερα η και διπλή για το μεγάλο μοντέλο και η απουσία της υποδοχής των ακουστικών σε χρώμα Deep Blue.

Σχόλια