Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Unicode: Η Apple ζήτησε από την κοινοπραξία να προσθέσει 5 νέα emoji

Η Apple απέστειλε αίτημα στην κοινοπραξία Unicode Consortium να προσθέσει 5 νέα Emoji στον κατάλογό της.  ....

Τα εικονίδια σχεδίασε ο μηχανικός λογισμικού Peter Edberg όπου και παρουσίασε στην επιτροπή και αφορούν 5 διαφορετικά επαγγέλματα και στα δυο φύλα του άντρα και της γυναίκας.
Τα επαγγέλματα που αναπαριστούν στα νέα εικονίδια Emoji είναι ένας καλλιτέχνης, πυροσβέστης, πιλότος, αστροναύτης και ένας δικαστής.
Εκτός των δυο φίλων τα εικονίδια θα είναι διαθέσιμα και σε όλες τις αποχρώσεις του ανθρώπινου δέρματος για να μην υπάρχουν διακρίσεις.
Να υπενθυμίσω πως η Apple έχει προσθέσει πάνω από 100 νέα εικονίδια στο ios 10 που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

Σχόλια