Το Twitter θα μεταδίδει ποδόσφαιρο στο Apple TV

0
Η Apple συμφώνησε και πλέον είναι έτοιμη η συμφωνία να υλοποιηθεί στην επόμενη κυκλοφορία του tvOS όπου το twitter ενσωματώνεται στο λειτουργικό και θα μεταδίδει δωρεάν αγώνες από το National Football League (NFL) στη μεγάλη οθόνη. .....

Το twitter θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτόνομα μια δωρεάν εφαρμογή στο AppStore για το σκοπό αυτό, αλλά με δεδομένη την δημοτικότητα του και για αυτό αλλά και για το NFL η Apple αποφάσισε να το ενσωμάτωσης στο λειτουργικό του Apple TV.
Άλλωστε πέρυσι η Apple είχε δώσει προσφορά για τα αποκλειστικά δικαιώματα του NFL όμως στην πορεία άλλαξε σχέδια και την απέσυρε.
Δεν αποσαφηνίζεται αν ο χρήστης θα μπορεί να επικοινωνεί μέσο του twitter με άλλους χρήστες αλλά σίγουρα η προβολή αγώνων θα είναι είναι δωρεάν.
Μετά την ανακοίνωση αυτής της είδησης στο Twitter η μετοχή του ανέβηκε 7,16% μονάδες σε υψηλότερο ποσοστό μέσα σε επτά μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !