Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Το Twitter θα μεταδίδει ποδόσφαιρο στο Apple TV

Η Apple συμφώνησε και πλέον είναι έτοιμη η συμφωνία να υλοποιηθεί στην επόμενη κυκλοφορία του tvOS όπου το twitter ενσωματώνεται στο λειτουργικό και θα μεταδίδει δωρεάν αγώνες από το National Football League (NFL) στη μεγάλη οθόνη. .....

Το twitter θα μπορούσε να κυκλοφορήσει αυτόνομα μια δωρεάν εφαρμογή στο AppStore για το σκοπό αυτό, αλλά με δεδομένη την δημοτικότητα του και για αυτό αλλά και για το NFL η Apple αποφάσισε να το ενσωμάτωσης στο λειτουργικό του Apple TV.
Άλλωστε πέρυσι η Apple είχε δώσει προσφορά για τα αποκλειστικά δικαιώματα του NFL όμως στην πορεία άλλαξε σχέδια και την απέσυρε.
Δεν αποσαφηνίζεται αν ο χρήστης θα μπορεί να επικοινωνεί μέσο του twitter με άλλους χρήστες αλλά σίγουρα η προβολή αγώνων θα είναι είναι δωρεάν.
Μετά την ανακοίνωση αυτής της είδησης στο Twitter η μετοχή του ανέβηκε 7,16% μονάδες σε υψηλότερο ποσοστό μέσα σε επτά μήνες.

Σχόλια