Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Summer Games Schedule 2016: AppStore new free...οι Ολυμπιακοί αγώνες στο ρολόι σας

Μια καινούργια ενδιαφέρουσα εφαρμογή για όλους εσάς που παρακολουθείτε τους Ολυμπιακούς αγώνες θα βρείτε από σήμερα την Summer Games Schedule 2016. ....

Η εφαρμογή σας ενημερώνει για όλα τα αγωνίσματα και το πρόγραμμα τους αντίστροφη μέτρηση για τα γεγονότα αλλά και σχόλια που γίνονται.
Ταυτόχρονα αν διάθετε ένα Apple Watch μπορείτε και από εκεί να ενημερώνεστε μέσα από ένα όμορφο μενού επιλογών.
Η εφαρμογή Summer Games Schedule 2016 είναι διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια