Οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν το spyware για να κατασκοπεύουν τους χρήστες του iPhone

0
Οι ειδικοί του Citizen Lab Εργαστήριου στο Πανεπιστήμιο του Τορόντο δημοσίευσαν μια έκθεση σχετικά με την εφαρμογή από τις Ισραηλινές υπηρεσίες NSO Technologies, που χρησιμοποιεί την ευπάθεια του iPhone. ....
Η έκθεση αναφέρει ότι η NSO πουλάει το λογισμικό της σε ξένες αρχές ως εργαλείο για κατασκοπεία.
Την περασμένη εβδομάδα, η Apple κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος για φορητές συσκευές της iOS 9.3.5 , για να καθορίσει το ελάττωμα ασφαλείας, που χρησιμοποίησαν οι μυστικές υπηρεσίες για πρόσβαση στα iphone με την ονομασία Πήγασος.
Ο κακόβουλος κώδικας εντοπίστηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες, η εταιρεία Lookout, που ειδικεύεται στην ασφάλεια των πληροφοριών, και η Αpple συνέστησε όλοι οι χρήστες του iOS για επείγουσα ενημέρωση που είναι στην έκδοση 9.3.5.

Ο Πήγασος είναι η πιο επαγγελματική όλων των spyware μου αντιμετώπισα αναφέρεται από την " Vedomosti " και τον επικεφαλής της Lookout Mike Murray. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα λειτουργεί πολύ διακριτικά - έτσι ώστε η επιβάρυνση του χρόνου αναμονής της μπαταρίας της μολυσμένης συσκευής δεν καταναλώνεται πολύ γρήγορα, και δεν προκαλούν υποψίες. Όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε ένα δίκτυο Wi-Fi, το πρόγραμμα ξεκινά γρήγορα την άντληση των κλεμμένων δεδομένων.
Η NSO είναι ως ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των όπλων στον κυβερνοχώρο. "Τα προϊόντα μας είναι πραγματικά φαντάσματα, είναι εντελώς αόρατα για το θύμα και δεν θα αφήσει κανένα ίχνος», - είπε το 2013, ένας από τους ιδρυτές της NSO o Amri Lavi.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !