Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως θα μάθετε τα πάντα για την Siri

Πληροφορίες θέλουν η Apple να προσθέσει και την Ελληνική γλώσσα στην Siri στο ios 10 αφού μετά την χθεσινή beta του MacOS η Siri παρουσιάζει Ελληνικό κείμενο σε μετάφραση όταν την καλούμε σε υπολογιστές Mac. ....

Η Siri όμως δεν περιορίζεται μόνο στο τι καιρό έχουμε η πες μου την ώρα αλλά μπορεί να κάνει και δεκάδες ενέργειες όπως να χαμηλώσει την ένταση την φωτεινότητα να διαχειριστεί συσκευές στο σπίτι μας και πολλά ακόμη που ίσως δεν γνωρίζουμε.
Για το σκοπό αυτό η Apple δημιούργησε μια νέα σελίδα όπου μπορούμε να διαβάσουμε όλες τις ερωτήσεις και εντολές της Siri και μάλιστα για γίνει πιο εύκολο χωρισμένες σε 35 κατηγορίες.
Προς το παρόν στην σελίδα υπάρχουν δυο επιλογές γλωσσών τα Αγγλικά και τα Γερμανικά αλλά σύντομα θα προστεθούν περισσότερες.
Αν λοιπόν ενδιαφέρεστε να μάθετε καλύτερα την Siri τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την νέα της σελίδα στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια