Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Σύννομα η Siri θα ανταποκρίνεται στο WhatsApp

Νέες λειτουργίες για την εφαρμογή του WhatsApp  έρχονται σύντομα, με την Siri να λειτουργεί εντός της εφαρμογής. ....

Η Apple πρόσφατα έδωσε στους προγραμματιστές ανοιχτό τον κώδικα της Siri το Sirikit, όπου μπορούν το χρησιμοποιήσουν στις εφαρμογές τους.
Έτσι σύμφωνα με το WhatsApp  μέσα στο Σεπτέμβριο και μετά την κυκλοφορία του ios 10 η Siri θα λειτουργεί εντός του WhatsApp όπου θα μπορεί να πραγματοποιήσει κλήσεις, να γράψει τα μηνύματα μας αλλά και να εκφωνήσει κείμενα αν της το ζητήσουμε.


Πληροφορίες αναφέρουν πως ίσως επιτέλους δούμε και τα Ελληνικά να υποστηρίζονται στην Siri μετά την κυκλοφορία του ios 10 που θα είναι στα μέσα του επόμενου μήνα.

Σχόλια