Πως να βρείτε όλα τα Pokemon χωρίς να φύγετε από το σπίτι σας και χωρίς jailbreak

0
Κανόνας του Pokemon GO είναι να ψάχνετε στου δρόμους της πόλης σας για να βρείτε και να φυλακίσετε τα Πόκεμον αλλά για σήμερα έχουμε να σας προτείνουμε μια διαφορετική μέθοδο.  ...

Η μέθοδος θυμίζει το jailbreak που έχουμε αλλά δεν χρειάζεται να έχετε jailbreak και να κατεβάσετε το tweak PokemonGoAnywhere που έχουμε αναφερθεί σε άλλη ανάρτηση.
Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα κάνετε για να  βρείτε όλα τα Πόκεμον χωρίς να χρειαστεί να φύγετε από το σπίτι σας.


Βήμα 1: Καταργήστε την εφαρμογή PokemonGo αν την έχετε, και να κατεβάσετε το Cydia Impactor σε αυτή τη διεύθυνση στον υπολογιστή σας. Επίσης να κατεβάσετε το αρχείο .ipa στην έκδοση 1.1.1 Pokémon GO σε αυτή τη διεύθυνση .

Βήμα 2: Εγκατάσταση του Cydia Impactor. Συνδέστε το iPhone σας με τον υπολογιστή σας. Σύρετε το αρχείο στο παράθυρο Impactor .ipad.

Βήμα 3: Εισάγετε το Apple ID σας και τον κωδικό πρόσβασης σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή.

Βήμα 4: Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του iPhone Διαχείριση Συσκευών και επιλέξτε  "Εμπιστευθείτε το πιστοποιητικό του έργου που ανατέθηκε σε σας". Λάβετε υπόψη ότι το παρόν πιστοποιητικό ισχύει για ένα έτος για τους λογαριασμούς προγραμματιστών, αλλά σε 7 ημέρες για δωρεάν λογαριασμούς.

Μετά από αυτό ξεκινήστε την εφαρμογή κανονικά και απολαύστε την.
Θα δείτε πατώντας την οθόνη να εμφανίζεται ένα εικονικό joystick που μπορείτε να μετακινήστε αλλά και άλλες ρυθμίσεις για το παιχνίδι σας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !