Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Δωρεάν σήμερα το PIXEL CUP SOCCER 16 από την Apple για IOS και AppleTV

Κάθε εβδομάδα, η Apple επιλέγει την δωρεάν εφαρμογή της εβδομάδας. Αυτή τη φορά η επιλογή του App Store,  έπεσε στο Pixel Κύπελλο Ποδοσφαίρου 16.  ....
Αυτό το παιχνίδι του ποδοσφαίρου είναι για μια ολόκληρη εβδομάδα, και μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.
Τα γραφικά θυμίζουν εποχές του 80 και 90 με pixel αλλά με σημερινές ταχύτητες.
Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για iphone και ipad αλλά και για το Apple TV όπου μπορείτε να το χειριστείτε εύκολα με δυο μόνο κουμπιά από το τηλεκοντρόλ.
Στο παιχνίδι μην περιμένετε να δείτε ονόματα παιχτών ρεαλιστικά αφού οι φανέλες έχουν μονo χρώματα, αλλά είναι μια διασκεδαστική λύση για τον ελεύθερο χρόνο σας και μπορείτε να το κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/pixel-cup-soccer-16/id1092276838?mt=8Σχόλια