Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

PicEraser : AppStore free today....γιατί όλα διορθώνονται με τον κατάλληλο τρόπο

Πολλές φορές θα σας έχει συμβεί να βγάλετε μια καταπληκτική φωτογραφία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά όταν την κοιτάτε λίγο καλύτερα διαπιστώνετε πως έχει τραβηχθεί σε λάθος σημείο. ....

Για αυτές και για πολλές ακόμη περιπτώσεις η εφαρμογή "PicEraser" που σήμερα είναι διαθέσιμη δωρεάν θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα πράγματα.
Μπορείτε μέσα σε ελάχιστα λεπτά να αφαιρέσετε το φόντο της φωτογραφία σας αλλά και να προσθέσετε οποιοδήποτε επιθυμείτε εσείς.
Στις επιλογές της εφαρμογής θα βρείτε και αλλα εργαλεία όπως φίλτρα γραμματοσειρές αυτοκόλλητα και αλλα για να προσθέσετε αν το επιθυμείτε.

Έτσι δημιουργείτε όμορφες φωτογραφίες χωρίς να χρειάζεται να τρέχετε δεξιά και αριστερά για αξιοθέατα που θα εμφανίζονται από πίσω.
Την εφαρμογή θα την βρείτε για σήμερα δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.

https://itunes.apple.com/gr/app/piceraser-background-eraser/id1114708903


Σχόλια