Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Phone++ (iOS 9.x.x) ......όλες οι εφαρμογές επικοινωνίας μαζί

Στο iphone μας συνήθως οι περισσότεροι έχουμε πάνω από 4 και περισσότερες εφαρμογές για να επικοινωνούμε με άλλους είτε τηλεφωνικά είτε με video η και με μηνύματα. .....

Έτσι κάθε φορά που θέλουμε να επικοινωνήσουμε με μια από τις επαφές μας ψάχνουμε να βρούμε την εφαρμογή που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε.
Τι θα λέγατε να είχατε όλες τις επιλογές μαζί σε μια εφαρμογή και μάλιστα όταν αυτή η εφαρμογή είναι του ios για το τηλέφωνο?
Αυτή είναι η δουλειά του tweak Phone++ που εσείς το μόνο που κάνετε είναι σε μια επαφή που σας ενδιαφέρει να την σύρετε αριστερά η δεξιά και θα εμφανιστούν όλες οι επιλογές επικοινωνίας από εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες.

Στις ρυθμίσεις του μπορείτε να διαμορφώσετε το πως θέλετε να εμφανίζονται τα εικονίδια τους και άλλες επιλογές για ευκολότερη πρόσβαση.
Το tweak Phone++ είναι διαθέσιμο στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια