Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Peek Screen: Ένα φθηνό προϊόν που θα προστατέψει εσάς και την συσκευή σας

Πολλοί άνθρωποι κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα ξένα βλέμματα και το νέο προϊόν Peek Screen θα φροντίσει για αυτό και όχι μόνο στην συσκευή σας. ......

Πρόκειται για ένα προστατευτικό γυαλί για την οθόνη του κινητού σας που επιτρέπει μόνο σε ένα άτομο να δει το περιεχόμενο της οθόνης.
Έτσι για παράδειγμα αν βρισκόσαστε σε ένα χώρο με πολλά άτομα γύρο σας θα βλέπετε μόνο εσείς την οθόνη καθαρά ενώ οι υπόλοιποι θα βλέπουν μια μαύρη οθόνη από όποια πλευρά και να κοιτάζουν την συσκευή σας.
Το προϊόν αυτό αναπτύχθηκε από μια Καναδική εταιρία και δεν είναι το μοναδικό στο είδος του αλλά διαφέρει, στο ότι είναι πολύ λεπτό αντέχει στις γρατσουνιές η καθαρότητα του όταν το κοιτάτε μόνο εσείς αγγίζει το 87% ενώ τα περισσότερα είναι θολά και προστατεύει την συσκευή σας από χτυπήματα.


Το Peek Screen που συγκεντρώνει χρήματα στο KikStarter κατάφερε σε λίγες ημερες να ολοκληρώσει το ποσό και για προ παραγγελίες θα σας κοστίσει στα 30 δολάρια στο σύνδεσμο εδώ.


Σχόλια