Peek Screen: Ένα φθηνό προϊόν που θα προστατέψει εσάς και την συσκευή σας

0
Πολλοί άνθρωποι κρατούν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα ξένα βλέμματα και το νέο προϊόν Peek Screen θα φροντίσει για αυτό και όχι μόνο στην συσκευή σας. ......

Πρόκειται για ένα προστατευτικό γυαλί για την οθόνη του κινητού σας που επιτρέπει μόνο σε ένα άτομο να δει το περιεχόμενο της οθόνης.
Έτσι για παράδειγμα αν βρισκόσαστε σε ένα χώρο με πολλά άτομα γύρο σας θα βλέπετε μόνο εσείς την οθόνη καθαρά ενώ οι υπόλοιποι θα βλέπουν μια μαύρη οθόνη από όποια πλευρά και να κοιτάζουν την συσκευή σας.
Το προϊόν αυτό αναπτύχθηκε από μια Καναδική εταιρία και δεν είναι το μοναδικό στο είδος του αλλά διαφέρει, στο ότι είναι πολύ λεπτό αντέχει στις γρατσουνιές η καθαρότητα του όταν το κοιτάτε μόνο εσείς αγγίζει το 87% ενώ τα περισσότερα είναι θολά και προστατεύει την συσκευή σας από χτυπήματα.


Το Peek Screen που συγκεντρώνει χρήματα στο KikStarter κατάφερε σε λίγες ημερες να ολοκληρώσει το ποσό και για προ παραγγελίες θα σας κοστίσει στα 30 δολάρια στο σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !