Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

My_Moto: AppStore free...Μια εφαρμογή για την αγαπημένη σας μηχανή

Έχετε στην κατοχή σας μια μοτοσικλέτα που την λατρεύεται και θέλετε να μην της λείψει ποτέ τίποτε? ....

Τότε η εφαρμογή My_Moto ίσως σας ενδιαφέρει αφού είναι περίπου είναι ένα ημερολόγιο για την μηχανή σας και όχι μόνο, που περιλαμβάνει δυνατότητες να σας εμφανίζει διαδρομές που κάνατε σε χάρτη, πόσο καύσιμο βάλατε και τι απομένει να βλέπετε την συντήρηση που της κάνατε τα ανταλλακτικά της και πολλά περισσότερα.
Ακόμη μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε πολλές επιλογές και από το Apple Watch αν διαθέτετε αφού έχει υποστήριξη και για αυτό.
Ιδανική εφαρμογή ακόμη και αν διαθέτετε πολλές μοτοσυκλέτες και δεν θυμάστε για την κάθε μια τι έχετε κάνει.

Την εφαρμογή My_Moto θα την βρείτε διαθέσιμη δωρεάν στο σύνδεσμο πιο κάτω και καλά σας ασφαλή ταξίδια.
https://itunes.apple.com/gr/app/my-moto/id1037350776?mt=8&ign-mpt=uo%3D4Σχόλια