Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Microsoft Pix : AppStore new free...μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για τις φωτογραφικές σας ανησυχίες

Η Microsoft σκοπεύει με την νέα της εφαρμογή Microsoft Pix να αντικαταστήσετε την εφαρμογή της φωτογραφικής μηχανής του ios με την δικιά της αφού όπως υποστηρίζει θα σας καλύψει σε όλες σας τις επιλογές. ....

Θα βρείτε τα 10 πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά για να δημιουργήσετε τέλειες εικόνες χωρίς να χάσετε στιγμή από τα ενδιαφέροντα σας που αποθανατίζετε με την κάμερα.
Συνεργάζεται με όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στην συσκευή σας αλλά και χρησιμοποιεί σαν αποθήκευση τη κανονική βιβλιοθήκη σας έτσι ώστε να μην χρειάζεται να διαχειριστείτε από αλλού τις εικόνες σας.
Ακόμη δημιουργεί ζωντανές εικόνες για τις νέες συσκευές που το υποστηρίζουν αλλά και περιλαμβάνει ένα πλήθος από ρυθμίσεις για να σας καλύψουν.
Την εφαρμογή Microsoft Pix θα την βρείτε δωρεάν στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/microsoft-pix/id1127910488?mt=8&ign-mpt=uo%3D4


Σχόλια