Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

lepidopterist: δείτε το Cydia από το Spotlight

Με το "epidopterist" μπορείτε να αναζητήσετε οποιοδήποτε πακέτο επιθυμείτε από την αναζήτηση του ios χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε το Cydia. .....

Δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια ρύθμιση και μπορείτε να το χρησιμοποιείτε απευθείας στην συσκευή σας χωρίς ωστόσο να αντικαθιστά την ανάγκη να ενημερώνετε το cydia  ανοίγοντας τον κάπου κάπου για να φορτωθούνε τα νέα δεδομένα.
Το "epidopterist" είναι συμβατό για ios 9 και μεγαλύτερο και θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του BigBoss.

Σχόλια