Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Πως να πραγματοποιήσετε Jailbreak απευθείας από την συσκευή σας

Αν και πέρασε πολλές δυσκολίες τελικά τα κατάφερε η ομάδα Pangu να δημιουργήσει ένα τρόπο για να κάνουμε jailbreak απευθείας από την συσκευή μας. .....

Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 5 μόνο λεπτά και φυσικά αφορά το ios 9.3.3 και όχι το τελευταίο που κυκλοφορεί η Apple.

1. Συνδεθείτε στη σελίδα j.25pp.com/ota_tutorial.html από τη συσκευή σας iOS χρησιμοποιώντας το Safari, και μόλις εμφανιστεί το παράθυρο pop up στην οθόνη κάντε κλικ στο "Open".


2. Πατήστε το κουμπί "Εγκατάσταση" όταν εμφανίζεται η ειδοποίηση εγκατάσταση μιας νέας εφαρμογής.


3. Σε αυτό το σημείο θα παρατηρήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας. Σε περίπτωση προβλημάτων σας επαναλάβετε τη διαδικασία μετά την επανεκκίνηση της συσκευής.

4. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις → Γενικά → Διαχείριση Συσκευών, εξουσιοδότησε τον προγραμματιστή εδώ PP app.


5. Ξεκινήστε την PP εφαρμογή, και ότι συμφωνείτε με την αποστολή των ειδοποιήσεων.

6. Πατήστε πάνω στον κύκλο που δείχνει το PP app για να ξεκινήσει το iOS Jailbreak. Μετά από αυτό το βήμα, ενεργοποιήστε το κλείδωμα της συσκευής.


Δυστυχώς, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση του Jailbreak, είναι ένα semi- Jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα 5-6 κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής.
Εναλλακτικά αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο jailbreak ακολουθήστε τον οδηγό αυτόν εδώ.

Σχόλια