Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ένας φορτιστής νερού για το βουνό στο iPhone σας

Ο Thomas Kim προσπαθεί να δημιουργήσει κατασκευές χρήσιμες από άχρηστα αντικείμενα που βρίσκονται γύρο μας και μπορούν να μας φανούν ξανά χρήσιμα. .....


Έτσι δημιούργησε ένα video στο οποίο χρησιμοποίησε παλιά πλαστικά μπουκάλια νερού δημιουργώντας ένα νερόμυλο όπου με την κίνηση που δέχεται από την πίεση του νερού σε ένα ανορθωτή δημιουργείται τάση ικανή να φορτίσει το iphone μας αλλά και να ανάψει LED λαμπάκια η να λειτουργήσει άλλες μικρό συσκευές.
Δείτε το σχετικό video πιο κάτω για περιπτώσεις που θέλετε να έχετε δωρεάν ρεύμα όπου δεν υπάρχει.

Σχόλια