Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ένα iPhone πέφτει στην θάλασσα της Μάγχης και εντοπίζεται ένα μήνα αργότερα σε λειτουργική κατάσταση.

Μια κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου η Stacy Sar, κάνοντας βόλτα με το σκύλο της έχασε το iphone της που έπεσε μέσα στο νερό στην θάλασσα της Μάγχης. ....

Ένα μήνα αργότερα το τηλέφωνο εντοπίστηκε αρκετά μακριά από το σημείο που χάθηκε από την υπηρεσία "Εύρεση iPhone" όπου και ξεκίνησαν τις έρευνες με τον 36χρονο Michael Stratulat, χρησιμοποιώντας ένα ανιχνευτή μετάλλων.
Μετά από αρκετή ώρα αναζήτησης το τηλέφωνο εντοπίστηκε θαμμένο στην άμμο σε βάθος 40 εκατοστών και το εκπληκτικό ήταν πως μπορούσε να λειτουργήσει κανονικά χωρίς να έχει χαθεί τίποτε από τα δεδομένα του.
Αυτό το παράξενο περιστατικά αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα The Mirror.


Σχόλια