Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αυτό είναι το iPhone που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα

Την περασμένη εβδομάδα το Bloomberg ανάφερε πως η Apple σκοπεύει να μας παρουσιάσει το iphone 7 στις 7 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. ....

Τις προσκλήσεις για το μεγάλο γεγονός που πολλοί περιμένουν θα τις κυκλοφορήσει η εταιρία στο τέλος του Αυγούστου δηλαδή τις επόμενες ημερες.
Όμως σήμερα εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτουν τα σχέδια της Apple που δεν σκοπεύει να το ονομάσει iphone 7 αλλά μια μικρή εξέλιξη του iphone 6S προσθέτοντας το γράμμα E.
Έτσι το νέο iphone θα ονομάζεται iphone 6SE και είναι αυτό που γνωρίσαμε από τις διαρροές τόσο καιρό με τις κεραίες πλέον περιμετρικά του και όχι στη πλάτη του και τα ακουστικά του να συνεχίζουν να παραμένουν τα ίδια με τα προηγούμενα και όχι ασύρματα που κάποιες αναφορές έλεγαν.
Επίσης στην εικόνα φαίνεται μια έκδοση των 64GB στο χρώμα του χρυσού.Σχόλια