Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ποδηλάτης στην Αυστραλία έπαθε εγκαύματα από το iPhone του

Ακόμη και η πιο αξιόπιστη τεχνολογία μπορεί να αποτύχει, και το υψηλής ποιότητας και δοκιμασμένο στο χρόνο iPhone μερικές να αποδειχθεί προβληματικό. ...


Αυτό έλαχε στον Αυστραλό ποδηλάτη ο οποίος είχε στην τσέπη του στο σορτς της ποδηλασίας το κινητό του ένα iphone 6 όπου ξαφνικά ένιωσε να καίγεται και να βγαίνουν καπνοί.
Μέχρι να καταφέρει να το απομακρύνει από πάνω του είχε προλάβει να του δημιουργήσει σοβαρά εγκαύματα όπου και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.
Μπορεί το φαινόμενο να είναι σε γενικές γραμμές σπάνιο αλλά και στο παρελθόν έχουν συμβεί παρόμοια περιστατικά που συνήθως οφείλονται κατά την φόρτιση αλλά σε αυτό το περιστατικό είναι πολύ πιθανό να είχε πρόβλημα η μπαταρία του όπου και βραχυκύκλωσε.
Σχόλια