Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Ποιο μέρος του σώματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκλειδώσετε το iPhone;

Ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος ID Touch μπορεί να αναγνωρίσει την αφή και απο άλλα μέρη του ανθρώπινου σώματος.   .....
Αυτό γράφει στο Reddit ο χρήστης με το ψευδώνυμο «A_Gigantic_Potato», που έχει δοκιμάσει όλες τις πιθανές επιλογές για την αλληλεπίδραση με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Αναφέρει πως είχε επιτυχία με τα δάχτυλα των ποδιών του με την μύτη του τις φτέρνες αλλά αυτό που προκάλεσε πλήθος από σχολιασμούς ήταν οι θηλές του που φαίνονται να λειτουργούν κανονικά στον αισθητήρα και με μεγαλύτερη επιτυχία από άλλα μέρη του σώματος.
Φυσικά όλα αυτά αποτελούν μόνο δοκιμές από απλή περιέργεια αφού κανένα άλλο σημείο δεν είναι λειτουργικό όταν για παράδειγμα δεχόμαστε μια εισερχόμενη κλήση να βγάζουμε τα παπούτσια μας για να απαντήσουμε.

Σχόλια