Τι να κάνετε για να μην αφαιρούνται οι εφαρμογές από το iphone σας

Πολλοί χρήστες άρχισαν πρόσφατα να παρατηρούν ότι αρκετές από τις εφαρμογές τους δεν μπορούν να λειτουργήσουν ενώ τα εικονίδια τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο iphone.
Με την κυκλοφορία του ios 11, η Apple εισήγαγε τη λειτουργία "Unload unused software" όπου αφαιρεί τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούνται από το smartphone και, γενικά, μπορεί να είναι χρήσιμη για χρήστες iPhone με λίγη μνήμη. Αρχικά, αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη.
Για άγνωστο προς το παρόν λόγο αυτή η λειτουργία συχνά ενεργοποιείται αυτόματα χωρίς τη γνώση του ιδιοκτήτη και έτσι οι εφαρμογές διαγράφονται και ανεβαίνουν στο σύννεφο όπου για να ξανά λειτουργήσουν θα πρέπει να τις ξανά κατεβάσετε.
Αυτό είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό ειδικά αν δεν υπάρχει σύνδεση εκεί που τις χρειαζόμαστε και όσοι θέλουν μπορούν  να απενεργοποιήσουν αυτή τη λειτουργία ακολουθώντας τα βήματα.

1)Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS.
2)Βρείτε και κάντε κλικ στο iTunes & App Store.
3)Μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ανοιχτή λίστ…

Οι πωλήσεις εξωτερικών μπαταριών για iPhone έχουν αυξηθεί μετά την κυκλοφορία του PokemonGO

Οι κατασκευαστές μπαταριών και εξωτερικών καλυμμάτων με μπαταρίες για iPhone τρίβουν τα χέρια τους το τελευταίο διάστημα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού PokemonGO. .....

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών NPD  οι πωλήσεις εξωτερικών μπαταριών για iphone στις ΗΠΑ αυξήθηκαν κατά τον μήνα Ιούνιο σε 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα, το οποίο είναι υψηλότερο από ό, τι το 2015 κατά 101%.
Αυτή η εκρηκτική άνοδος σε δύο εβδομάδες, την εξηγούν με την έναρξη του παιχνιδιού PokemonGo, καθώς τους προηγούμενους μήνες, η διαφορά σε σχέση με το περασμένο έτος δεν υπερβαίνει το 4%.
Το παιχνίδι PokemonGO χρησιμοποιεί για την εύρεση των χαμένων Πόκεμον υπηρεσίες geolocation που καταναλώνει πολλή ενέργεια από την μπαταρία με αποτέλεσμα πολλές φορές να την καταστρέφει.


Σχόλια