Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ξεκλειδώστε το iPhone σας με 9 ευρώ μόνο!!!

Πολλοί από εσάς είχατε την ατυχία να αποκτήσετε ένα iphone που διαπιστώσατε στην πορεία πως είναι κλειδωμένο σε κάποια εταιρία με αποτέλεσμα να μείνετε κολλημένοι σε κάποιο παλιό λειτουργικό με τον φόβο αν αναβαθμίσετε και χάσετε το ξεκλείδωμα. ....

Τώρα ξεχάστε όλα αυτά και ξεκλειδώστε την συσκευή σας όποια και να είναι από 4S μέχρι και 6S και μάλιστα στο ios 9 χωρίς κανένα πρόβλημα.
Έτσι επιτέλους θα έχετε ξανά σήμα στην συσκευή σας από οποιαδήποτε εταιρία κινητής και να έχετε συμβόλαιο.
Το κόστος της κάρτας Sim που αναφέρομε  είναι για την γνωστή R-Sim και είναι μόλις 9 ευρώ και λειτουργεί από ios 5 μέχρι και το 9.
Είναι συμβατή με  iPhone 4S / 5 / 5C / 5S / 6 / 6 plus / 6S και 6S plus.

Η κάρτα δεν χρειάζεται κανένα κόψιμο αφού έχει σχεδιαστεί έτσι για να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις συσκευές και μπορείτε να την προμηθευτείτε από τον σύνδεσμο εδώ.
Σχόλια