Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

iPhone 8 το 2017: ένας σαρωτής ίριδας και ένα νέο σασί

Πριν καλά καλά κυκλοφορήσει η Apple το iPhone 7 και οι φήμες θέλουν την Apple ήδη να σχεδιάζει το νέο της iphone που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. .....

Οι πληροφορίες σήμερα θέλουν το iphone που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο να έχει ενσωματωμένο σαρωτή ίριδας.
Η Samsung προσφέρει ήδη στο Galaxy Note 7 την λειτουργία αυτή και υπήρχαν πληροφορίες και για την Apple το 2018 αλλά φαίνεται πως τα σχέδια άλλαξαν και θα το δούμε νωρίτερα.
Την νέα αυτή τεχνολογία ανέλαβε η Xintec που είναι μια θυγατρική της TSMC (η οποία παράγει τον επεξεργαστή του iPhone).

Επίσης μια πληροφορία θέλει η Apple να έχει δώσει εντολή στους προμηθευτές για την παραγωγή κυρτών οθονών που θα ξεκινήσουν στο τελευταίο τρίμηνο του 2016 και θα είναι πιθανόν η οθόνη OLED αφού μόνο αυτή μπορεί να προσφέρει πολλές δυνατότητες σε αυτή την μορφή.

Σχόλια